Jag har nu, efter mycket övervägande, bestämt mig för att ta upp mitt bloggande om alla diverse meningslösa ting. Skrev innan inlägg för glatta livet, men så helt plötsligt tog det stopp. Och jag menar tvärstopp. Hittade inget alls att skriva om och inspirationen var som bortblåst. Men nu är jag på G igen.

Jag låter tiden som varit lämnas oberörd, sista inlägget var i juni. Tar nya tag och letar nu ämnen för glatta livet. Har många på lut, så hukar er alla pojkar på jobbet, gubbar o tanter i affären, vänner på Facebook… Jag studerar er med mina hökögon och ingen, jag säger ingen, går säker!!

Första kängan får Svensk Travsport (ST) för sitt åtgärdsprogram för fortsatt lockande att äga travhäst. Var ända in i helvete fanns åtgärden för uppfödarna? Man behöver inte vara Einstein för att räkna ut att stödåtgärderna behövs där också. Vi är många som tröttnat på att sponsra sporten med fina uppfödningar, där kontot slutar på röda siffror för att vi inte får tillräckligt betalt. Då hjälper föga att prispengarna ökar, för det kommer inte att finnas tillräckligt med hästar att tävla med.

Min pappa och jag har samma humor. Vi ser det roliga i sistadatumstämpel på kexpaketet här. Visst att år, månad och dag är med. Men tidpunkten??? Vi har suttit och fantiserat om vad som händer en minut efter utgånget datum. En explotion av resterande kex i paketet? Utsöndras arsenik i inbyggda ampuller? Eller sker det en akut tillväxt av livshotande bakterier? Inte fan vet vi och vi har inte lagt krut på att efterforska det heller. För kl 18.29 den 30 nov 2010 så slängs paketet. Ute i soptunnan för att vara på den säkra sidan. Om det nu, mot förmodan, skulle finnas några kex kvar då.

Är nöjd med mig själv. För idag har jag putsat tre fönster i huset. Samt rensat klart i rabatten. Det tog bara två månader att bli klar. Varför drar man ut på alla göromål som är olidigt tråkiga? Inte vet jag. Tror att det beror på en instinktiv längtan och önskan att det helt enkelt råkar vara färdigt av sig självt en vacker dag. Men inte fan händer det. Aldrig.

/Malin